• Home /
  • Nieuws /
  • Online evenement Van Overleven naar Leven succesvol!

Online evenement Van Overleven naar Leven succesvol!

Afgelopen donderdag lanceerden we online de publicatie Van Overleven naar Leven: Grip op het leven voor huishoudens met complexe problemen. Bedankt voor de enorme belangstelling tijdens de livestream en de Zoom-sessies. En ook veel dank aan alle sprekers die deze middag tot een succes maakten!

Wij kijken met trots terug op een succesvol project, met mooie resultaten die wij afgelopen donderdag met honderden kijkers via de site en Facebook hebben gedeeld. De VONL-aanpak is van verschillende kanten belicht, handvatten voor management, beleid en vooral voor professionals zijn gedeeld.

Ook zijn die middag exemplaren van de publicatie VONL-resultaten per koerier bij de verschillende Buurtteamorganisaties bezorgd, zodat iedereen hiermee aan de slag kan. Wil je voor jouw organisatie ook publicaties ontvangen? Bestel de publicatie hier.

Wil je meer weten over de VONL-aanpak of ermee aan de slag? Op www.sezo.nl/vonl vind je alle informatie, zoals de onderzoeksverslagen en video’s. Ook kun je op de site voor jouw organisatie de publicatie bestellen of de PDF downloaden.

Kwartiermaker VONL gezocht
De komende periode is het belangrijk dat de succesvolle elementen van VONL goed geïntegreerd en geborgd blijven in de Amsterdamse Maatwerk Methode. Om deze kennis te behouden, zijn wij op zoek naar een Kwartiermaker VONL. Ben jij of ken jij de geschikte kandidaat voor deze functie? Solliciteer snel of stuur deze mail gerust door.