Spelinlopen weer beperkt open

Met ingang van dinsdag 2 juni zijn ook de spelinlopen weer op kleine schaal open. Maar op een ander manier dan je gewend bent. Je kunt niet zoals eerst zomaar binnen komen lopen.

Wil je deelnemen aan de spelinlopen?

Je kunt dan bellen om aan te geven dat je graag weer wilt komen met jouw kind. De medewerkers maken een indeling wie welke dag mag komen. Er is een maximum aantal kinderen en ouders per locatie die kunnen deelnemen. Van de medewerker hoor je op welk dagdeel je mag komen met jouw kind. Ook zullen er andere regels gelden in verband met het coronavirus. Die ontvang  je voor start van de spelinlopen van ons.
Klik hier voor contactgegevens van de spelinlopen.

De speluitleen is sinds  mei weer open

Ga naar de pagina speluitleen om te zien op welke locatie we open zijn. Tijdens de speluitleen mogen er maximaal 2 ouders naar binnen om speelgoed te lenen. Kom zo veel mogelijk alleen. Houdt 1,5 meter afstand van elkaar en gebruik plastic  handschoenen om het speelgoed uit te zoeken (aanwezig in de speelotheek). Graag het geleende speelgoed goed schoonmaken voordat je het terugbrengt. De medewerkers zullen het speelgoed bij terugkomst nog een keer ontsmetten.

Meer informatie over opvoeden, de speluitleen en spelinloop vind je hier: https://www.sezo.nl/opvoeden/

opvoeden spelinloop speluitleen