• Home /
  • Opvoedadvies Amstelveen/Aalsmeer

Opvoedadvies Amstelveen/Aalsmeer

Bij Opvoedadvies SEZO kun je terecht met al jouw vragen over de opvoeding van kinderen van 0-18 jaar.  Samen met een opvoedadviseur ga je dan in één of meerdere gesprekken op zoek naar een aanpak die past bij jou en jouw gezin.

Om een afspraak te maken kun je mailen naar opvoedadvies@sezo.nl of bellen naar 06 – 41 41 95 37.

Nederlands

English

Voor ouders en verzorgers in Amstelveen en Aalsmeer verzorgt SEZO het opvoedadvies.

Kinderen laten opgroeien tot zelfstandige volwassenen: we doen het allemaal met liefde. Vaak gaat dit prima, maar soms roept opvoeden vragen op. Bijvoorbeeld: “Waarom luistert mijn kind zo slecht?” of “Is het normaal dat mijn kind zoveel huilt?”, “Hoe leer ik mijn kind groente eten?” of “Mijn kind wordt gepest! Wat kan ik doen?” Goede afspraken maken met pubers en ook op één lijn komen met jouw partner zijn thema’s die vaak voorkomen.

Bij het opvoedspreekuur kun je terecht met al jouw vragen en problemen rondom opvoeding van kinderen van 0 tot 18 jaar. Samen met een opvoedadviseur ga je in één of meer gesprekken op zoek naar een aanpak die past bij jou en jouw gezinssituatie. Je vindt de opvoedadviseur binnen de locaties van Jeugdgezondheidszorg in Aalsmeer en Amstelveen.

De opvoedadviseurs werken bij SEZO (in samenwerking met GGD) in opdracht van de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer. In het spreekuur werken zij onder andere met de methode Positief Opvoeden volgens Triple P (zie www.positiefopvoeden.nl).

Je kunt telefonisch een afspraak maken via 06-41 41 95 37 en vragen naar de opvoedadviseur, Liesbeth Cerfontain, van SEZO. Je kunt desgewenst ook een e-mail sturen naar: opvoedadvies@sezo.nl. Je krijgt dan een telefonische afspraak.