• Home /
  • Vroeg Eropaf

Vroeg Eropaf

Vroeg Eropaf werkt samen met de Gemeente Amsterdam, woningcorporaties, zorgverzekeraars, energiebedrijven en gemeentebelastingen. In Amsterdam Nieuw-West helpt SEZO je met Vroeg Eropaf te zoeken naar een oplossing voor betalingsachterstanden in jouw vaste lasten en mogelijke andere problemen. Wij zijn er voor jou en onze hulp is gratis.

Heb je een brief of kaartje gekregen van team Vroeg Eropaf?
Bel ons dan zo snel mogelijk: 06 – 58 82 89 27 (ook per WhatsApp of sms) of 020 – 667 51 00. Of stuur een e-mail naar: vroegeropaf@buurtteamamsterdamnieuwwest.nl . Wij hebben al veel Amsterdammers geholpen. Onze hulp is gratis.
Op de brief staat Kenmerk. Vermeld altijd het kenmerk van de brief wanneer je belt of mailt.

Waarom heb ik een brief van SEZO gehad?
Wij hebben een melding ontvangen dat je een betaalachterstand hebt bij:
• Woningbouwcorporatie (huur)
• Zorgverzekering (zorgpremie)
• Nutsbedrijf (gas, elektra, water)
• Gemeentebelasting

Neem contact op met Team Vroeg Eropaf

Energiebedrijven, zorgverzekeraars, gemeente belastingen en woningcorporaties melden betalingsachterstanden van bewoners in Amsterdam Nieuw-West aan het Vroeg Eropaf-team van SEZO. Het Vroeg Eropaf-team stuurt je een brief en we komen bij je langs. Als je niet thuis bent, dan laten we een roodkleurige kaart van Vroeg Eropaf bij je achter, zodat je snel contact met ons kan opnemen.

Krijg je post van het CAK, CJIB en deurwaarders? Ons team Vroeg Eropaf helpt je graag bij het oplossen van jouw betalingsachterstand. Het team Vroeg Eropaf stuurt je een brief en we komen bij je langs om je verder te helpen. Ben je niet thuis, dan laten we een blauwe kaart bij je achter. Neem dan snel contact met ons op, dan helpen we je verder.


Waarom snel reageren?
Wij kunnen je dan zo snel mogelijk helpen om samen een oplossing te vinden voor je achterstanden. Samen met jou zorgen we er voor dat betalingsachterstanden niet groter worden. We maken graag een afspraak met je bij je thuis of bij ons op kantoor. Onze hulp is gratis.

Heb je vragen?
Telefoon: 06 – 58 82 89 27 (ook per WhatsApp en sms) of 020 – 667 51 00
  E-mail: vroegeropaf@buurtteamamsterdamnieuwwest.nl

Budget- en energieadvies nieuwe huurders Rochdale
Wist je dat stichting SEZO in samenwerking met Rochdale en de Gemeente Amsterdam nieuwe huurders gratis budget- en energieadvies aanbiedt? Kijk hier voor meer informatie.

“Samen met jou kijken we naar oplossingen voor je betalingsachterstand en andere hulpvragen”