• Home /
  • Geldproblemen?

Geldproblemen?

  • Heb je geldproblemen?
  • Te weinig geld?
  • Kun jij je rekeningen niet betalen?

Je bent niet de enige, het kan iedereen overkomen. Wij zijn in de buurt om je te helpen. Wacht niet te lang en neem contact met ons op. Wij helpen je graag en onze hulp is gratis. Samen zoeken we naar de beste oplossing.

Je kunt ons bellen, mailen of langskomen bij een van onze spreekuren. Of vul hieronder het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Telefoon: 020 – 667 51 00
  E-mail: info@sezo.nl
  Vul hieronder het contactformulier in
Of kom naar een van onze spreekuren.

Contactformulier

Contactformulier

  • Ik heb een vraag over:
  • Hoe kunnen we het beste contact met je opnemen? Via:

Woon je in Amsterdam Nieuw-West en heb je vragen over bijvoorbeeld zorg, geld, wonen, werk, gezondheid, meedoen of veiligheid? Onze buurtteammedewerkers staan voor je klaar. Samen gaan we aan de slag om problemen op te lossen of te voorkomen. Op onze website vind je meer informatie over onze hulp en onze buurtteams. Wacht niet te lang en neem contact op met onze buurtteams. Wij zijn in de buurt voor jou.

Lees hier het verhaal van Laila, slachtoffer van de kinderopvangtoeslagaffaire:
“Opeens had ik een schuld van 30.000 euro”

Wij kunnen je helpen je geldproblemen aan te pakken. We geven je advies en gaan samen met jou aan de slag. Onze collega Hasgül vertelt hierover.Heb je schulden?

Iedere inwoner van Amsterdam Nieuw-West kan bij ons terecht. We gaan samen met jou aan de slag zodat je daarna weer zelf verder kunt. Neem contact met ons op, we helpen je graag. Kijk voor meer informatie op onze pagina Schuldhulpverlening.

“Iedereen kan te maken krijgen met geldproblemen. Wij zijn in de buurt om jou verder te helpen”